Diş Beyazlatma Zararlı Mıdır?

Diş Beyazlatma Zararlı Mıdır?

İnsan gülüşünde en önemli unsur dişlerdir. Dişler, Hem kişinin dış görünüşünü hem de ağız sağlığını etkileyen en önemli uzuvlardır. Dişler konusunda dikkat edilmesi gerekenlerin başında ise dişlerin beyazlığı gelmektedir. Dişlerin beyaz ve temiz görünmesi aynı zamanda sağlıklı olmasının da göstergesidir. Diş beyazlatma profesyonel olarak yapılan bir işlemdir. Bu işlem konusunda en çok merak edilen konulardan biri zararlı olup olmamasıdır.


Profdent olarak dişlerin sağlığını koruyarak beyaz bir görüntüye kavuşmasını sağlamaktayız. Dişler zamanla farklı etkenler nedeni ile sararmaya başlar. Düzenli fırçalama yapılsa bile istenen beyazlık elde edilmeye bilir. Bu durumda profesyonel beyazlatma tercih edilmelidir. Diş minesinin bir kaç ton açılarak beyaz görüntü elde edilmesi sağlanır. Bu işlemin ağız ve diş sağlığına yönelik herhangi bir zararı bulunmamaktadır. Diş sağlığına yeterli özen gösterilmesi halinde beyazlatma işlemi uygulanabilir.


Beyazlık Ne Kadar Süre Devam Eder?

Dişlerde uygulanan beyazlatma işlemi, belirli aralıklarla ihtiyaca göre yapılır. Bu ihtiyaç süresi ise beyaz görüntünün kaybolmasıdır. Beyazlatma işleminden sonra özenli bakılan ve alışkanlıklara dikkat edilen dişler daha uzun süre beyaz kalmaktadır. 1 yıl boyunca beyaz dişler kullanılabilir. Rutinlere dikkat edilemeyen bir kullanımda 3 ay süre ile beyazlık sağlanmaktadır.


Beyazlatma İşleminde Başarı Nedir?

Diş beyazlatma işleminde profdent olarak yüksek başarı oranı sağlanmaktayız. Ortalama olarak var olan sarı görüntüden en az 2 ton açılma, duruma göre 4 ila 5 tona kadar açılma sağlanmaktadır.

Kategoriler
Benzer Yazılar
Diş Sızlaması Problemi

Diş Sızlaması Problemi

Diş sızlaması b..

Ramazan Ayında Diş Sağlığı

Ramazan Ayında Diş Sağlığı

Ramazan ayı..

Diş Taşı Temizliği Zararlı Mıdır?

Diş Taşı Temizliği Zararlı Mıdır?

Diş ..

Yorumlar
disqus code
İletişime Geç
WhatsApp Telefon